Szúrás visszérrel. Visszeres fájdalom vagy trombózis?


szúrás visszérrel

Műtéteinkhez a járványügyi eljárásrend értelmében negatív PCR eredmény szükséges, amelyet rendelőnkben el tudunk végezni. Szúrás visszérrel biztonsága érdekében rendelőnk szigorú járványügyi eljárásrendet alkalmaz, erről az alábbi linken tájékozódhat.

Kialakulásuk oka lehet a megterhelő állómunka, de az öröklött hajlam is gyakori tényező.

Téma szakértője

A kezeletlen visszerek nem csak esztétikai problémát jelentenek, hanem komoly egészségügyi szövődményekkel járnak. Súlyos esetben lábszárfekélyhez, vagy akár trombózishoz is vezethetnek.

A visszérbetegség azonban eredményesen kezelhető a megfelelő beavatkozások segítségével. Visszér kezelések: Injekciós kezelés scleroterápia : Alkalmas a visszér tágulat végleges megoldására. Érsebészet Az injekciós kezelés során olyan gyógyszert fecskendezünk az érbe, mely a szúrások visszérrel réteget lehámlasztja.

szúrás visszérrel

Ezáltal az ér fala a szemben lévő érfallal összetapad, összehegesedik. A kezelés gyors, egyszerű, ambulánsan végezhető, az eredmény látványos. Szúrások visszérrel az eljárás elsősorban a kisebb átmérőjű tágulatok seprű vénák, hálózatos visszerek kezelésére megfelelő.

szúrás visszérrel

Habos injekciós kezelés: Kifejezetten nagy méretű visszereket is tudunk injekciós módszerrel kezelni, a gyógyszer fecskendezés előtti habosításával. A habosítás jelentősen fokozza a gyógyszer hatását, alkalmas a visszér törzsek és a jelentősen tágult oldalágak, valamint a beömlő szakaszok kezelésére is.

szúrás visszérrel

Az injekciós beavatkozások előnye, hogy nincs vágás, műtéti metszések, tehát nem maradnak vissza hegek a lábon. A visszér betegség kezelése - HillVital Visszér műtét: A visszér műtéti úton történő kezelésénél a visszereket kivesszük, és alig észrevehető apró szúrásokkal szúrás visszérrel.

szúrás visszérrel